BLOG >> KTO RAPORLARI >> HAKAN KARAGÖZ

ODALAR VE BORSALAR SİSTEMİ

ODALAR VE BORSALAR SİSTEMİ22 Şubat 2016 Pazartesi 15:20

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında toplanan Oda ve Borsalara ilişkin bu çalışmamızda, Odalar ve Borsaların genel çerçevesi çizilmiş ve belirli kriterlere göre TOBB’un ve Oda-Borsaların genel durumu ortaya konmaya çalışılmıştır. Çalışma kapsamında alınan bilgiler Odalar ve Borsaların web sitesi, strateji planı, faaliyet raporu vb. kaynaklardan elde edilmiş ve değerlendirme Oda-Borsalardan elde edilen bilgiler çerçevesinde yapılmıştır.
2. TOBB HAKKINDA
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), özel sektörün Türkiye’de mesleki üst kuruluş ve yasal temsilcisi olarak görev yapmaktadır. TOBB’un merkezi yönetimi dışında yerel düzeyde ticaret, sanayi, ticaret ve sanayi, deniz ticaret odaları ve borsalar şeklinde örgütlenmiş 365 üyesi bulunmaktadır.[Devamı]