NÜKLEER SEKTÖRDE KALİTE YÖNETİMİ SEMİNERİ

NÜKLEER SEKTÖRDE KALİTE YÖNETİMİ SEMİNERİ16 Ocak 2018 Salı 16:17

“KALİTE YÖNETİMİ ve GÜVENLİK” konusunda Seminer düzenlenmektedir.

Ankara Sanayi Odası öncülüğünde ve İstanbul, Kocaeli ve Adana Sanayi Odaları koordinatörlüğünde yürütülen Nükleer Sanayi Kümelenmesi (NÜKSAK) ile JAIF&JICC (Japan Atomic Industrial Forum & Japan International Cooperation Center) işbirliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde, ülkemizde nükleer sektörde tedarik zincirinde yer almayı hedefleyen sanayiciler için en önemli konulardan birisi olan “KALİTE YÖNETİMİ ve GÜVENLİK” konusunda Seminer düzenlenmektedir.

24-25 Ocak 2018 tarihlerinde TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri 1-2-3 No’lu Toplantı Salonları’nda gerçekleşecek seminerde amaç:

• Nükleer sektörde kullanılan standartlar ve kalite yönetim sistemi konusunda Türk firmalarının bilgilendirilmesi,
  • Japon firmalarının nükleer sektörde yerlileşme ve kalite yönetimi konusundaki tecrübelerinin ve çıkartılan derslerin öğrenilmesi,
  • Sinop Nükleer Güç Santrali (NGS) Projesi kapsamında nükleer kalite ve güvenlik kültürü bağlamında tedarik zincirine girmek isteyen firmaların sağlaması gereken şartların tanıtılmasıdır.

Katılım, organizasyonun düzenlendiği Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği salonlarının kapasitesine göre sınırlı olup, kayıt, program akışı ve detaylara ( www.tobb.org.tr/nukleer ) adresinden ulaşılabileceği hususunu önemle bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Program Koordinasyon ve İrtibat:
M.Hakan KIZILTOPRAK
TOBB Başkanlık Özel Müşaviri