Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi Kapsamında Mal Alım İhalesi Sonucu08 Kasım 2021 Pazartesi 08:50

1 adet CNC DİK İŞLEM” mal alım işi ihalesi sonuç bildirimi

mevka.jpg

İHALE SONUÇ BİLDİRİMİ

Konya Ticaret Odası ‘Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi’   (TR52/20/SOGEPGPD/0006) kapsamında; “1 adet CNC DİK İŞLEM” mal alım işi ihalesi için tüm ihale katılımcılarının sunmuş olduğu teklifler değerlendirilmiştir. İhaleye en uygun teklifi vererek iş ihale edilen ve sözleşme imzalanan firma aşağıda belirtilmiştir.

Sözleşme Makamı

Konya Ticaret Odası

Proje Adı

Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi

İhale Tarihi

24.09.2021

İhale Usulü

Açık İhale

Geçerli Teklif Adedi

Kazanan İstekli

TEZMAKSAN MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

Sözleşme Bedeli

1.740.018,56 TL