Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi Kapsamında Mal Alım İhalesi

03 Eylül 2021 Cuma 15:11

Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi için 1 adet CNC DİK İŞLEM mal alımı ihalesi yapılacaktır.

mevka.jpg
MAL ALIMI İÇİN İHALE İLANI

Konya Ticaret Odası, Mevlana Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında sağlanan mali destek ile KONYA Selçuklu’da TR52/20/SODESGPD/0006 Nitelikli İş Gücünün Konya İline Kazandırılması Projesi için 1 adet CNC DİK İŞLEM mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası  Ferhuniye Mah. Vatan Cad.No:1 Selçuklu/Konya adresinden veya www.mevka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 24/09/2021 -  15:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.kto.org.tr ve www.mevka.org.tr  adreslerinde yayınlanacaktır.

Teklifler, 24/09/2021 tarihinde, saat 15:00’de ve Ferhuniye Mah. Vatan Cad.No:1 Selçuklu/Konya adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İhale dosyası için tıklayınız.