Konya-1 °C

Nakliye ve Taşımacılık İşinde Bilirkişi İlanı

Nakliye ve Taşımacılık İşinde Bilirkişi İlanı01 Mart 2017 Çarşamba 08:05

Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından, rapor yazmaya elverişli nakliye ve taşımacılık işinde bilgi sahibi olan Odamız üyelerinden oluşan 3 kişilik bilirkişi talep edilmektedir.

T.C. Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından, rapor yazmaya elverişli nakliye ve taşımacılık işinde  bilgi sahibi olan Odamız üyelerinden oluşan 3 kişilik bilirkişi talep edilmektedir.

Bu konuda bilirkişilik yapabilecek üyelerimizin 08.03.2017 Çarşamba günü Saat: 17:00’ a kadar Konya Ticaret Odası Personel Yazı İşleri ve Bilgi İşlem Müdürlüğü’ne, dilekçe ve nüfus cüzdanı aslı ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Telefon ve Bilgi İçin:     0 332 221 51 11  (Ali USTA)