NACE KODU DEĞİŞİKLİKLERİ SONUCUNDA OLUŞAN GÜNCEL KONYA TİCARET ODASI ÜYE LİSTESİ10 Aralık 2012 Pazartesi 13:39

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 09.07.2013 tarih ve 372 sayılı yazı gereği sicil kayıtlarımızda yapılmış olan nace kodu değişiklikleri sonucunda oluşan güncel Konya Ticaret Odası üye listesi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin  09.07.2013 tarih ve 372 sayılı yazı gereği sicil kayıtlarımızda yapılmış olan nace kodu değişiklikleri sonucunda oluşan güncel Konya Ticaret Odası üye listesi.

İlgili üyelerimizin bilgi ve dikkatlerine sunulur.

Faal tüm üye listesi için  tıklayınız

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI