Motorlu Kara Taşıtı Kiralama İşletmeleri Tarafından Yapılan Satışlar Hakkında Genelge14 Ekim 2020 Çarşamba 15:15

İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında motorlu kara taşıtı kiralama faaliyetinde bulunan işletmeler tarafından yapılan taşıt satışlarını konu edinen genelge

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü’nden TOBB’ye 70897689-439.99 sayılı üst yazı ile intikal eden; İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında motorlu kara taşıtı kiralama faaliyetinde bulunan işletmeler tarafından yapılan taşıt satışlarını konu edinen 24.09.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı Genelge ekte mevcut olup, konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

EK:Motorlu Kara Taşıtı Kiralama İşletmeleri Tarafından Yapılan Satışlar Hakkında Genelgesi