Moğolistan / kek 9. Dönem toplantısı

Moğolistan / kek 9. Dönem toplantısı19 Ekim 2021 Salı 12:08

Türkiye-Moğolistan Karma Ekonomik Komisyonu 9. Dönem Toplantısı’nın 16-17 Kasım 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Moğolistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 25 Ekim 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar t.merve@kto.org.tr adresine göndermeniz rica olunur.