MISIR ÜRETİCİ KAYIT FORMU

MISIR ÜRETİCİ KAYIT FORMU30 Ocak 2020 Perşembe 14:59

MISIR ÜRETİCİ KAYIT FORMU

TOBB’den Odamıza gönderilen 27.01.2020 tarih ve 872 sayılı yazıda, Mısır’a ihracat yapan ülke firmalarının Mısır İhracat ve İthalat Kontrol İdaresi bünyesinde oluşturulan Üretici Kayıt Sistemi’ne (ÜKS) kayıt olma zorunluluğuna dair uygulanın 16.03.2016 tarihinde yürürlüğe girdiğine değinilerek, Ticaret Bakanlığı ve Mısır Büyükelçiliği arasında ÜKS ile ilgili Şubat ayı içerinde bir toplantı gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Bu kapsamda, TOBB’a iletilmek üzere, Mısır’a ihracat yapan firmalarımızın ÜKS ile ilgili karşılaştıkları sorunları ekte bir örneği sunulan forma işleyerek 31.01.2020 tarihine kadar Odamıza (E-Posta: tir@kto.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Ek: Sorgu Formu