Mesleki Eğitim Merkezi Programına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması

Mesleki Eğitim Merkezi Programına İlk Kayıt Tarihinin Uzatılması13 Ocak 2022 Perşembe 08:45

Milli Eğitim Bakanlığı, Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünden alınan bir yazıda, Mesleki Eğitim Merkezi Programına ilk defa kayıt olacak öğrenciler ile kalfalık belgesi olup en az ilköğretim mezunu veya ortaokul/imam hatip ortaokulunu bitirmiş ve mesleki eğitim merkezi programının 12. sınıfına kayıt olmak isteyen öğrencilerin kayıt tarihlerinin 4 Şubat 2022 tarihine kadar uzatıldığı bilgisi iletilmektedir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.