Mesleki Eğitim Kursları Hakkında

Mesleki Eğitim Kursları Hakkında 19 Nisan 2016 Salı 11:15

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından mesleki eğitim kursları açılması planlanmaktadır.

Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından %50 istihdam garantisi verilmek şartıyla, Konya Ticaret Odası işbirliği kapsamında ekte yer alan ve İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu tarafından onaylanan mesleklerde Mesleki eğitim kurslarının açılması planlanmaktadır.

İlgili mesleki eğitim kursları için Konya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile irtibat kurulması gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla.