MESAFEYİ KORUYALIM, TEDBİRLERE UYALIM ONLİNE İMKANLARI KULLANALIM

MESAFEYİ KORUYALIM, TEDBİRLERE UYALIM
ONLİNE İMKANLARI KULLANALIM

Sayın Üyemiz,

Koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu dönemde Konya Ticaret Odası olarak, resmi kurumlarımızın da sürekli hatırlattığı “Mesafeyi Koru” isteğine, üyelerimizin işlemlerini online ortamda yapabilmelerine daha fazla imkân sağlayarak yardımcı oluyoruz.

Üyelerimiz, Odamızın internet adresi www.kto.org.tr üzerinden “Online İşlemler” menüsü ile Faaliyet Belgesi, Oda Kayıt Belgesi, Aidat Sorgulama ve Ödeme, Üye Sorgulama hizmetlerini Odamıza gelmeden gerçekleştirebilirler.

Bununla birlikte; devletimizin Koronavirüs kapsamında çıkardığı ekonomik paketlerdeki güncel gelişmeler başta olmak üzere devlet destekleri, teşvikler, araştırma raporları, son yönetmelik ve genelgelere de web sitemizden ulaşılabilir.

“Tedbir Al, Evde Kal” tavsiyesine uyan bütün üyelerimiz, Odamızın Android veya IOS uygulamalarını telefonlarına yükleyerek, web sitemiz üzerinden yapılan işlemleri cep telefonları vasıtası ile bulundukları yerden rahatlıkla yapabilmektedir.

Kıymetli Üyemiz,

İçinde bulunduğumuz süreçte karşılaştığınız sorunlar, sıkıntılar ve çözüm önerilerini, ilgili kurumlara aktarılmak üzere aşağıdaki iletişim adresleri ile Odamıza bildirebilirsiniz. Yazıların sade, kısa, açık ve net olması, gönderici bilgilerinin bulunması ve mümkünse ilgili makamın zikredilmesi, hızlı çözüm alınması açısından son derece önemlidir.

E-posta          : koronadestek@kto.org.tr

Whatsapp      : 0 532 404 92 99   (Sadece mesaj gönderimi içindir)

Telefon           : 0 332 221 52 92   (Hafta içi 09.00 - 16.00 arası)

Yaşantımız tek tek olsa da dualarımızın hep birlikte olduğu bu zor günleri, devletimizin açıkladığı ekonomik paketler ve her bir vatandaşımızın uyguladığı şahsî tedbirler ile en kısa sürede atlatmayı temenni ediyor, sıhhat ve afiyet içerisinde hayırlı günler diliyoruz.

Saygılarımızla.