Konya-2 °C

MERKEZ NAKLİ TESCİLİNDE GEREKLİ EVRAKLAR

TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ DEĞİŞİYOR İSE BU İŞLEM YAPILACAK DEĞİŞMİYOR İSE NORMAL ADRES DEĞİŞİKLİĞİ İŞLEMİ YAPILACAKTIR.

Müdürlüğümüze yapılacak ŞUBE AÇILIŞ tescil başvurularında; ilk olarak adres bilgisinin MERSİS’ten Ulusal Adres Veri Tabanı (UAVT)'ye uygun olarak alınması ve karara MERSİS’ten UAVT'ye göre alınmış olan adresin yazılması gerekmektedir.

MERSİS sistemine girilmiş olan adres bilgisi ile karara yazılmış olan adres bilgisi birebir aynı olmalıdır.

1. Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne hitaben (Yetkili tarafından imzalı) Dilekçe
  2. Taahhütname 1 adet.
  3. Merkez adresi gösterir 4. maddenin tadil tasarısı ortaklar tarafından imzalı 2 adet
  4. Merkez nakli ile ilgili ortaklar kurulu kararı'nın noter onaylı sureti 2 adet
  5. Şirketin temsil ve ilzamını gösterir Yetki kararı 2 adet (yeni imza sirküleri çıkarmak isteniyorsa)
  6. İmza beyannamesi noter onaylı ıslak imzalı 1 adet
  7. Kira kontratı veya mülk sahibi ise tapunun fotokopisi
  8. Hükmi şahıs kayıt beyannamesi
  9. Merkez Ticaret Sicili Müdürlüğü'nden alınacak Ticaret Sicili Tüzüğü'nün 111'nci maddesi gereğince tanzim edilen belge
  10. Kuruluş anasözleşmesi, Anasözleşmenin ilan edildiği Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi, Kuruluştan bu yana anasözleşmede değişiklik yapılmışsa bu değişikliklere ait tadil tasarılarının, Türkiye Ticaret Sicili Gazete'lerinin Merkez Ticaret Sicili Müdürlüğü'nce onaylı suretler.
YUKARIDA İSTENİLEN EVRAKLARDAN BİRER ADET ODA SİCİL SERVİSİNE AYRICA VERİLECEKTİR.