MEKSİKA ve PANAMA Yedek Parça ve Makina Sektörü Pazar Araştırması ve İkili İş Görüşmeleri

MEKSİKA ve PANAMA Yedek Parça ve Makina Sektörü Pazar Araştırması ve İkili İş  Görüşmeleri05 Aralık 2017 Salı 08:13

MEKSİKA ve PANAMA
Ekonomi Bakanlığı ve Konya Ticaret Odası Destekli
Yedek Parça ve Makina Sektörü Pazar Araştırması ve İkili İş  Görüşmeleri

Odamız tarafından Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek üzere 03-09 Mart 2018 tarihlerinde “Yedek Parça ve Makine” sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız Meksika ve Panama’ya pazar araştırması ve ithalatçı firmalarla ikili iş görüşmeleri (B2B Organizasyonu) gerçekleştirilecektir.

Meksika ve Panama’ya gidecek olan ticaret heyetimiz görüşmelerini rahatlıkla yapabilmeleri için her firma kendisine ayrılan alanda ilgili muhatapları ile aynı masada oturup yüz yüze görüşme imkânı sağlanacaktır. Tercüman ihtiyacı olan katılımcılara tercüman sağlanacaktır.

B2B ikili iş görüşmeleri sonuç odaklı bir eşleştirme programı olup üyelerimizin tanıtım ve pazarlama maliyetlerini minimuma indirirken maksimum kazanç sağlamak amacıyla organize edilmektedir.

Söz konusu organizasyona katılım bedeli 2.750 Dolar olup taslak program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Katılmayı arzu eden üyelerimiz aşağıda bulunan başvuru formunu doldurup Konya Ticaret Odası Dış Ticaret Servisine tercihen mail ya da faks (b.dikbas@kto.org.tr , 3530546) yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Görüşme programı kontenjanla sınırlı olup görüşmelere katılım için başvuru önceliği esas alınacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 15 Aralık 2017 Cuma

Ayrıntılı Bilgi için: 221 52 37

Başvuru formu için tıklayınız.
EK C3 Sektörel Ticaret Heyeti Katılımcı Firma Talep Yazısı için tıklayınız.
Taslak Program için tıklayınız.