Konya-2 °C

OTOMOTİV YEDEK PARÇA

ONLİNE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ
26 OCAK 2021

Konya Ticaret Odası olarak Covid-19 salgını nedeniyle birçok organizasyonu gelişen yeni ticaret düzeninde online bir şekilde üyelerimize ve ihracatçılarımıza destek olmaya devam ediyoruz.

Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere Meksika ülkesi için, Otomotiv yedek parça sektörüne yönelik 26 Ocak 2021 de “Online İkili İş Görüşmeleri” gerçekleştireceğiz. Görüşmeye katılacak Konyalı iş insanlarının ürünlerine göre ithalatçı firma profili oluşturulacaktır.

Böylece Online görüşmelere katılacak firmalarımız alım heyeti ile birebir iş yapma fırsatı bulacaklardır. Düzenleyeceğimiz ikili görüşmelere katılabilmeniz için odamız websitesi www.b2bmeetingstr.com adresinden başvuru yapmanız ve ardında aşağıda bulunan  linkteki katılım formunu da doldurup osmandogan@kto.org.tr mail adresine göndermeniz gerekmektedir. Katılım kontenjanla sınırlı olup başvuru önceliği esas alınacaktır.

Not: İkili iş görüşmelerine başvuru esnasında listofcompany.com da yer alan firma bilgilerinizin güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan firmalar görüşmelere katılamayacaklardır.

Detaylı Bilgi için: Osman Yunus DOĞAN – 221 52 39

Son Başvuru Tarihi: 02 Aralık 2020 Çarşamba

Katılım: Ücretsizdir.

Katılım formu için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.