MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ

MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ14 Kasım 2017 Salı 15:32

MAKİNE SEKTÖREL TİCARET HEYETLERİ

Makine İhracatçıları Birliği’nden gelen yazıda; T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği organizatörlüğünde yeterli sayıda katılımcı olması durumunda İran, Polonya ve Özbekistan’a yönelik ayrı ayrı “Makine Sektörel Ticaret Heyetleri” organize edileceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu sektörün tanıtılması amacıyla düzenlenecek Sektörel Ticaret Heyetleri kapsamında, Türk ve yabancı işadamları arasında ikili iş görüşmeleri yapılacağı, ilgili kurumve kuruluşların da ziyaret edileceği belirtilmektedir.

Bu çerçevede; 2011/1 sayılı tebliğ kapsamında hak edilecek olan teşviklerin düşülmesi neticesinde firma başına düşen katılım payları aşağıda belirtilmektedir. (Uçak, program kapsamındaki transferler, B2B hizmetleri ve tek kişilik odada kişi başı konaklama dahil)

Aşağıdaki heyetlere katılmak isteyen firmaların, ekte yer alan formu doldurarak en geç

10 Kasım 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar oaib-pr@oaib.org.tr adresli elektronik

postaya iletmesi gerekmektedir.