Maden Atıkları Yönetmeliğinin Uygulanmasına İlişkin Açıklamalar

Maden Atıkları Yönetmeliğinin Uygulanmasına İlişkin Açıklamalar 03 Ekim 2017 Salı 14:13

Maden Atıkları Yönetmeliği 15.07.2017 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB), Odamıza gönderilen yazıda;

Maden atıklarının yönetimine ilişkin usul ve esasların belirlendiği Maden Atıkları Yönetmeliğinin 15.07.2017 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Ayrıca, söz konusu Yönetmeliğin uygulanmasına dair alt mevzuat Bakanlık tarafından yayımlanıncaya kadar ekte yer alan açıklamalar doğrultusunda iş ve işlemlerin yürütüleceği ifade edilmiştir. Konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla,

EK
Maden Atıkları Yönetmelik için tıklayınız.