LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI

LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI12 Ekim 2017 Perşembe 11:39

KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesis Toplantı Salonunda 24 Eki 2017 Salı günü “LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI” gerçekleştirilecektir.

LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI

Sayın Üyemiz,

24 Eki 2017 Salı günü saat 16:00’da KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesis Toplantı Salonunda, üyelerimize ve Konya iş dünyasına yönelik, Finansal Kurumlar Birliği öncülüğünde, T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, BDDK, KOSGEB, TİM, EXIMBANK, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası ve KTO Karatay Üniversitesi işbirliği ile “LEASING VE KOBİLER BİRLİKTE GÜÇLÜ YARINLARA KONYA PROGRAMI” gerçekleştirilecektir.
Programda, KOBİ’ler için hayati önem taşıyan, sürdürülebilir büyümeyi hızlı ve ekonomik şekilde sağlayan, makine ve ekipman yatırımlarının finansmanında, finansal kiralamanın önemine ve alternatif finans kaynaklarına erişmeye ilişkin konular ele alınacaktır.

Katılımlarınızı bekleriz.

Program:
16:00        Program başlangıcı
16:00 – 16:40    Habertürk TV / BAKIŞ Programı

Yayın ve Konuşmacılar
-    Noyan DOĞAN        -    Moderatör
-    Yakup CANBOLAT    -   Konya Valisi
-    Selçuk ÖZTÜRK        -  Konya Ticaret Odası Yön. Kur. Bşk.
-    Hüseyin ÇEVİK        -   Konya Ticaret Borsası Yön. Kur. Bşk.
-    Memiş KÜTÜKCÜ    -   Konya Sanayi Odası Yön. Kur. Bşk.
-    Mehmet CANTEKİN  -  Finansal Kurumlar Birliği (FKB) Yön. Kur. Bşk.
-    Ünal GÖKMEN        -   FKB Kiralama Sektörü Temsil Kurulu Bşk.

17:00 – 18:00    Program tanıtım filmi ve panelin devamı
18:00        Kapanış