KUZEY REN–VESTFALYA EYALETİ (ALMANYA) TANITIM TOPLANTISI

KUZEY REN–VESTFALYA EYALETİ (ALMANYA) TANITIM TOPLANTISI12 Nisan 2019 Cuma 11:37

KUZEY REN–VESTFALYA EYALETİ (ALMANYA) TANITIM TOPLANTISI

NRW.INVEST,  Düsseldorf, Köln, Duisburg, Essen şehirlerinin de içinde bulunduğu Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Ekonomik Kalkınma Ajansıdır. Söz konusu ajansın resmi Türkiye temsilciliği olarak, yurt dışında şirketleşip işlerini Avrupa’ya taşımak isteyen Türk iş insanlarına bölgeyi tanıtarak danışmanlık ve bürokratik destek vermektedir. Bir Alman kamu kurumu olarak bu hizmetleri ücretsiz sunmaktadır. Kuzey Ren-Vestfalya, Türkiye pazarında başarılı bir şekilde faaliyet gösterip yurtdışında da var olmak ve pazar kazanmak isteyen Türk firmaları için Avrupa’ya mükemmel bir çıkış kapısı teşkil etmektedir.

Bu kapsamda 24.04.2019 Çarşamba günü 14.00-16.45 saatleri arasında Konya Sanayi Odası’nda bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminerde bir pazar ve ticaret bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya tanıtılarak, söz konusu eyalette yatırım yapma süreci anlatılacaktır. Ayrıca bu eyalette şirket kurarak başarılı olan Türk firmalarının hikâyeleri anlatılarak, bölgenin sunduğu fırsatlar konusunda bilgiler verilecektir. Türkiye’nin yurt dışında şirket kurmak veya şube açmak isteyen yatırımcı ve girişimcilere sağladığı hibe destekleri hakkında da bilgiler verilecektir.

Katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak 23 Nisan 2019 tarihine kadar 0332 251 44 99 no'lu faksa göndermeleri ya da katılımcı bilgilerini ihsan.emre@kso.org.tr mail adresine göndermeleri  rica olunur.

Program İçeriği:

14.00-14.15

Kayıt

14.15-14.30

KSO – Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına bir yetkili

Selamlama & Açılış Konuşması

14.30-14.45

Dr. Adem AKKAYA - NRW.INVEST - Türkiye Temsilcilik Müdürü - İstanbul

Sunum: Avrupa Pazarlarına Çıkış Kapısı: Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti

14.45-15.00

YMM Cevdet KOÇAŞ - Komutax Yeminli Mali Müşavirlik - Düsseldorf

Sunum: Kuzey Ren-Vestfalya’da Şirketleşmenin Vergisel Çerçevesi

15.00-15.15

Av. Dr. Abdullah EMİLİ - Emili Avukatlık Bürosu - Köln**

Sunum: Kuzey Ren-Vestfalya’da Yatırım ve Şirketleşmenin Hukuki Çerçevesi, Süreç, İşleyiş

15.15-15.30

Çay & Kahve Molası

15.30-15.45

Zafer AKTAŞ - Aktaş Lee Management Consultants GmbH – Dortmund**

Sunum: Kuzey Ren-Vestfalya’da Yatırımcılara Sağlanan Teşvikler

15.45-16.00

Ahmet AYDINLI - Grup Danışmanlık AB Hibe Proje Ofisi - Ankara

Sunum: Yurt dışında şirket veya şube kurmak isteyenlere Türkiye’nin sağladığı hibe destekleri

16.00-16.15

İ. Bozkurt Çağlayan – Çağlayan Plastik A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı

Yatırımcı Gözüyle Kuzey Ren-Vestfalya’nın Sunduğu Fırsatlar

16.15-16.45

Soru – Cevap

** teyit bekleniyor.

KUZEY REN – VESTFALYA EYALETİ (ALMANYA) TANITIM TOPLANTISI

Ad-Soyadı         :

Firma Adı          :

E-posta              :

Telefon              :

Bu formu doldurarak 23 Nisan 2019 tarihine kadar 251 44 99 nolu faksa göndermenizi ya da ihsan.emre@kso.org.tr e-mail adresine bilgi vermenizi rica ederiz.

Eğitim Yeri: Konya Sanayi Odası Konferans Salonu

Tarih: 24 Nisan 2019