Kuzey Irak Kapsam Listesi Güncellendi

Kuzey Irak Kapsam Listesi Güncellendi01 Nisan 2013 Pazartesi 13:27

Ekonomi bakanlığı tarafından hazırlanan ön gözetimi hizmetine tabi tutulan ürünler ve bazı güncellemeler yapılmıştır.

K.IRAK YÖNETIMININ 01.10.2012 TARIHLI KARARI NETICESINDE;

MOBILYALAR, METAL KAPILAR VE METAL PENCERELER ICIN GEREKLI OLAN SERTIFIKA ISLEMI 31.12.2012 TARIHINE KADAR ERTELENMISTIR.

TUM AYAKKABI CESITLERI K.IRAK KAPSAM LISTESINE GORE SERTIFIKA ISLEMINDEN MUAF TUTULMUSTUR.

02.01.2013 TARIHLI KARAR NETICESINDE;

CAM SOFRA TAKIMLARI ZORUNLU GÖZETIM KAPSAMINA ALINMIŞTIR.

ALÇI VE CESITLERI ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

AYNALAR ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

ALKOLLU ICECEKLER ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

BIBERONLAR (TUM CESITLERI) ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

YER VE DUVAR KAROLARI ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

ELEKTRIK DEVRE KESICILERI (ELECTRIC CIRCUIT BREAKER) ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINA ALINMISTIR.

04.01.2013 TARIHLI KARAR NETICESINDE;

TUM TEKSTIL URUNLERI ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINDAN CIKARTILIP GONULLULUK KAPSAMINA DAHIL EDILMISTIR.

17.01.2013 TARIHLI KARAR NETICESINDE;

TUM MOBILYA URUNLERI ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINDAN CIKARTILIP GONULLULUK KAPSAMINA DAHIL EDILMISTIR.

21.01.2013 TARIHLI KARAR NETICESINDE;

TUM KAPI VE PENCERE URUNLERI ZORUNLU GOZETIM KAPSAMINDAN CIKARTILIP GONULLULUK KAPSAMINA DÂHİL EDILMISTIR.

24.01.2013 TARIHLI KARAR NETICESINDE;

CAM SOFRA TAKIMLARI ZORUNLU GÖZETIM KAPSAMINDAN CIKARTILIP GONULLULUK KASAMINA DAHIL EDILMISTIR.

Güncellenmiş Kuzey Irak İhracat Öncesi Ön Denetim Ürün Listesi için tıklayınız.