KÜSİP Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı

KÜSİP Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı23 Haziran 2017 Cuma 15:03

KÜSİP Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Portalı www.kusip.gov.tr

Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü  tarafından  kamu-üniversite-sanayi arasında işbirliği ve etkileşimin sağlanması, paydaşların tek bir nokta üzerinden Ar-Ge fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara ve bilgi kaynaklarına erişimi amacıyla hazırlanan "Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı (KÜSİP)'' 2017 yılı başında kullanıma açılmıştır.

www.kusip.gov.tr  web adresinde yer alan portal sayfasından "kaydol" butonunu tıklanarak, Kamu Kurumları, İl Müdürlükleri, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Firmalar,  Sanayi ve Ticaret  Odaları, Üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve "KOBİ’ler ''Kurum" olarak akademisyen, girişimci ve diğer kullanıcılar ise "Araştırmacı" Portal'a kayıt olabilmekte, kayıt işlemini tamamladıktan sonra her kullanıcı kendi oluşturduğu "kullanıcı adı" ve "parola' ile sisteme giriş yapabilmektedirler.

Bu kapsamda hazırlanan "el broşürü", "kullanım kılavuzları" ve "tanıtım afişi" ile ilgili dökümanların elektronik kopyaları portal ana sayfasında yer alan hakkında kısmından indirebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.