KURUYEMİŞ TİCARETİNDEKİ DOLANDIRICILIK HK.

KURUYEMİŞ TİCARETİNDEKİ DOLANDIRICILIK HK.31 Aralık 2019 Salı 15:15

Denizli Ticaret Borsası’ndan Kuruyemiş ticareti yapan firmaların mağdur olmaması için uyarı yazısı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda; Denizli Ticaret Borsası'nın 19.12.2019 tarih ve 586 sayılı yazılarında belirtilmiş olan, kuru yemiş ticaretinde yaşanan sorunları içeren yazının ekte tarafınıza gönderildiği hususunu, bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Ek: Dolandırıcılık Hk.yazı için tıklayınız..