TIR SİSTEMİNE GİRİŞ

TIR Sistemine başvuruda bulunacak firmalarda, firmayı temsil ve imzaya yetkili kişilerden birinin mutlaka elektronik imza sahibi olması ve başvuru belgelerinin elektronik imza ile imzalanabilmesi için bilgisayarınızda arksigner programının yüklü olması gerekmektedir.

Ayrıca, TIR Karnesi Sistemine Giriş için Birliğin https://tobbtir.tobb.org.tr/Portal/Icerik/nasil-basvuru-yapilir/4 web sayfasından kayıt olunması gerekmektedir. Sisteme giriş için gerekli evrak listesi ve başvuru kaydının nasıl yapılacağına dair tüm bilgiler söz konusu sayfada detaylı şekilde yer almaktadır.