Konya-1 °C

Küçük İşletmeler İçin Google Platformu

Küçük İşletmeler İçin Google Platformu25 Mart 2021 Perşembe 08:51

OBB ve Google işbirliğinde "Küçük İşletmeler için Google" platformunun kullanıma sunulduğu belirtilmektedir.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB)  alınan bir yazıda, KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki varlıklarının oluşturulması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmalarının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla "Küçük İşletmeler için Google" projesinin başlatıldığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, TOBB ve Google işbirliğinde "Küçük İşletmeler için Google" platformunun kullanıma sunulduğu belirtilmekte olup platforma ilişkin detaylı bilgiye https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/#!/ adresinden erişebilmektedir. KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürün ve çözüm önerileri, tek bir platform üzerinden adım adım açıklanmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.