BASIN ODASI

Sayı    : 2013/066

Konu : KTO Vali Ziyaret

BASIN BÜLTENİ

Konya Ticaret Odası Yönetimi, Konya Valiliği’ne atanan Muammer Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk İle beraber Meclis Başkanı Ahmet Arıcı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Hüseyin Karapınar Üyeler Metin Sağlam, Murat Çankırlı, Ramazan Erkuş, Ali Deresoy, Mehmet Emin Gürbüz ile Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim Ümit ve Servet Kahveci de hazır bulundu

KTO Başkanı Selçuk Öztürk beraberindeki KTO Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleri ile Konya Valiliğine atanan Muammer Erol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Konya Valisi Muammer Erol’a Konya ekonomisi ve Konya Ticaret Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Öztürk, “Türkiye ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan Konya ticaret ve sanayide dünya merkezi olma yolunda hızla ilerlemektedir. Konya’nın en büyük avantajlarından biri kurumlar arasında işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalardır. Konya Ticaret Odası olarak şehrimize hedef koyduğumuz 2023 vizyonu çerçevesinde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Konya’nın acil çözüm bekleyen sorunları karşısında Odamız sürekli olarak gereken girişimleri yapmaktadır. Bugün için şehrimizin hayati önem taşıyan projeleri birer birer hayata geçmektedir Yeni Fuar Merkezi, İhracatı Geliştirme Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi projelerimiz Konya ekonomisine katkı sağlayacak projelerdir.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Valisi Muammer Erol da tarih ve kültür şehri Konya’nın sanayisi ve ticareti ile de büyük bir şehir olduğunu ifade ederek, “Konya’daki görevimiz süresince Konya’yı eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, ticaretten turizme kadar her alanda bir adım daha ileriye taşıyabilmek, Konya’nın kalkınmış iller arasında hak ettiği yeri alabilmesi için üzerimize düşeni yapmanın gayret ve çabası içerisinde olacağız” dedi.vali-ziyaret.JPG

vali-ziyaret2.JPG