KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARSEM) Eğitimleri24 Ekim 2017 Salı 18:11

KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi  (KARSEM)  tarafından; AutoCAD Kursu , İdecad Betonarme Kurs Programı, Yardımcı Annelik Kurs Programı ve İç Denetim Sertifika Programı  verilmektedir.
İlgili eğitimlere katılmak isteyenlerin KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne  başvuruda bulunabilirler.
İlgili üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Temel Linux Eğitimi için tıklayınız.
AutoCAD Kursu  için tıklayınız.
İdecad Betonarme Kurs Programı için tıklayınız.
Yardımcı Annelik Kurs Programı için tıklayınız.
İç Denetim Sertifika Programı için tıklayınız.