KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARSEM) Eğitimleri08 Kasım 2016 Salı 10:44

KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARSEM) tarafından; Cisco ve Bilgisayar İşletmenliği ve Ms Office Eğitimi verilmektedir.

KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi  (KARSEM)  tarafından; Cisco Network Academy CCNA eğitimi ,  Bilgisayar İşletmenliği ve Ms Office Eğitimi verilmektedir.
İlgili eğitimlere katılmak isteyenlerin KTO Karatay Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne  başvuruda bulunabilirler.
İlgili üyelerimizin bilgilerine sunulur.

CİSCO EĞİTİM PROGRAMI

BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ VE MS OFFİCE EĞİTİMİ