KTO Karatay Üniversitesi Staj Yerleri Hakkında

KTO Karatay Üniversitesi Staj Yerleri Hakkında18 Şubat 2013 Pazartesi 13:06

KTO Karatay Üniversitesi İle Konya Ticaret Odası Arasında İşbirliği Protokolü kapsamnında, KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri, zorunlu yaz stajlarını ikinci sınıfta 20 gün ve üçüncü sınıfta 30 gün olmak üzere toplam 50 gün üzerinden yapmaktadırlar. Yaz stajları, öğrencilerimizin öğretim yoluyla elde ettikleri bilgi ve becerilerini ilgili sektördeki işyerlerinde uygulayarak doğru karar verme becerilerini geliştirmekte ve işbaşında deneyim kazanmalarını sağlamaktadır. 2013 yılı ve daha sonrasındaki yaz stajlarının, Konya Ticaret Odası üye işyerlerince belirlenecek kontenjanlar yoluyla yapılmasının yaz stajlarından beklenen verimi artıracağı düşünülmektedir.

Kurumunuzca uygun görüldüğü takdirde, öğrencilerimizden her yıl staj yaptırabileceğiniz kontenjanların ekteki çizelgeyi doldurularak belirtilen adrese gönderilmesi, stajların daha sağlıklı ve verimli olmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinize Sunulur.

EK-1