KTO Karatay Üniversitesi Enstitülerine Öğrenci Alımı Hakkında

KTO Karatay Üniversitesi Enstitülerine Öğrenci Alımı Hakkında17 Temmuz 2019 Çarşamba 15:15

Sayın Üyemiz,

2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde KTO Karatay Üniversitemiz Enstitülerine (Doktora, Yüksek Lisans) öğrenci kabulü yapılacaktır. Alım koşulları, kontenjan ve başvuru takvimi aşağıdaki ekte bilginize sunulmuştur.

Alım Koşulları ve koşullar için detaylı bilgi ve online başvuru www.karatay.edu.tr Üniversitemiz web adresinden yapılmaktadır.

Saygılarımızla,

EK: YÜKEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIM İLANI