KTO Karatay Üniversitesi Eğitim Anketi

KTO Karatay Üniversitesi Eğitim Anketi19 Ekim 2016 Çarşamba 16:43

KTO Karatay Üniversitesi düzenlenebilecek programların daha doğru ve amaca yönelik planlanabilmesi amacıyla Eğitim Anketi düzenlemektedir.

KTO Karatay Üniversitesi ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları dışında toplumun her kesiminin yaşam boyu öğrenim süreçlerinde yer almaları için ihtiyaç duyulan her alanda eğitim programları düzenleyerek, çeşitli meslek grubu mensuplarının ve diğer bireylerin bilgi ve becerilerini arttırmak, mesleki kariyerlerini desteklemek amacıyla kurslar, sertifika programları, eğitimler düzenlemekte, danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.
Bu kapsamda düzenlenebilecek programların daha doğru ve amaca yönelik planlanabilmesi amacıyla hazırlanan anketimizi  http://www.karatay.edu.tr/anketler/anket1  doldurmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla.