KTO KARATAY ÜNİVERSİTEMİZ SEKTÖR DANIŞMANLIĞI PROJESİNİ BAŞLATIYOR!..

KTO KARATAY ÜNİVERSİTEMİZ SEKTÖR DANIŞMANLIĞI PROJESİNİ BAŞLATIYOR!..11 Kasım 2015 Çarşamba 10:07

Üniversitemiz "İş arayan değil, işte aranan mezunlar yetiştirme" ilkesini hayata geçirmekte ve bu kapsamda Kariyer ve Gelişim Ofisi'mizin hazırladığı bir diğer proje olan "Sektör Danışmanlığı" bulunmaktadır.

KTO KARATAY ÜNİVERSİTEMİZ SEKTÖR DANIŞMANLIĞI PROJESİNİ BAŞLATIYOR!..

Üniversitemiz tarafından üniversite sanayi işbirliğini de artırmak maksadı ile sektör danışmanlığı uygulaması başlatılmıştır.

Bu uygulama; üniversitemizde birinci sınıfa başlayan her öğrenciye öğrenim görmekte olduğu alan ile ilgili istekli olan üyemiz, firmalarımızdan bir tanesinin yetkililerinden sektör danışmanı belirlenecek, bu danışman aynı zamanda öğrenci için belirlenen akademik danışman ile birlikte çalışarak öğrencinin eğitim hayatı boyunca akademik danışmanın koordinasyonunda zaman zaman bir araya gelerek çalışma hayatı ile ilgili yetişmesi sağlanacaktır.

Bu uygulama ile üyelerimize daha nitelikli ve donanımlı personeller yetiştirilmesi hedeflendiğinden tüm üyelerimizin projeye desteklerini bekler, çalışmalarında başarılar dileriz.

KONYA TİCARET  ODASI BAŞKANLIĞI

İRTİBAT: