KTO EĞİTİM AKADEMİSİ 2019 YILI EĞİTİMLERİNE BAŞLADI!..

16 Ocak 2019 Çarşamba 11:11

Odamızın, 2018 yılında kurduğu ve faaliyete geçirdiği KTO Eğitim Akademisi, üyelerimizin ve Konya iş dünyasının ihtiyacı olan eğitimleri 2019 yılında da düzenlemeye devam edecektir.

Dünyada toplumsal ve ekonomik başarının sağlanmasında anahtar faktörlerden biri insan kaynağının tüm yönleriyle geliştirilmesidir. Teknolojik gelişmeler, üretim ve hizmet yöntemlerindeki değişimler, işgücü piyasasındaki talebi de değiştirmektedir. Yani, yeni teknolojileri ve yöntemleri verimli bir şekilde kullanabilecek yüksek nitelikli işgücüne olan gereksinim giderek artmaktadır.

Bizler de Konya Ticaret Odası olarak “İnsana Yatırım, Geleceğe Yatırım” anlayışıyla çıktığımız yolda, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına bugün olduğu gibi yarın da katkı sağlamak için eğitim hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

KTO Eğitim Akademisi’nde, dış ticaretten lojistiğe, üretimden işletme yönetimine, kişisel gelişimden satış pazarlamaya olmak üzere birçok başlıkta eğitimler düzenlenmektedir. Eğitim başlıklarına ve içeriklerine, Odamız web sayfasındaki KTO Eğitim Akademisi ikonunu tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eğitimlerimizle ilgili görüş, tavsiye ve şikayetlerinizi egitim@kto.org.tr veya burcinkabakci@kto.org.tr adresine mail göndererek iletebilirsiniz. Bize ulaşan geri bildirimler, size daha iyi eğitim hizmeti sunmamıza ışık tutacaktır.