BASIN ODASI

KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ten başsağlığı mesajı

KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ten başsağlığı mesajı03 Eylül 2012 Pazartesi 14:34

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Konyalı Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala'nın aralarında bulunduğu 10 askerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Sayı     : 2012/069
Konu    : Başsağlığı Mesajı

BAŞSAĞLIĞI MESAJI

- KTO Başkanı Selçuk Öztürk’ten başsağlığı mesajı

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Konyalı Piyade Çavuş Ramazan Emre Ala'nın aralarında bulunduğu 10 askerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında şunları söyledi:

“Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bölücü terör tüm çirkin yüzüyle milletimizin vicdanında derin üzüntüler bırakmaktadır. Şırnak Beytüşşebap’tan gelen acı haberle bir kez daha millet olarak üzüntüye boğulduk. Gözü dönmüş terör örgütünün son saldırısını lanetle kınıyorum.  Bir kez daha ifade ediyoruz ki; Türkiye’ye karşı kirli dış güçler tarafından taşeron olarak kullanılan terör örgütü, birlik ve beraberliğimizi bozamayacak, hedefine ulaşamayacaktır.

Yüzyıllarca birlikte yaşadığımız, doğusuyla batısıyla omuz omuza koruduğumuz Anadolu coğrafyasında olmamızın bedelini ödeyen milletimiz bugün de bu bedeli ödemeye devam edecektir, fakat her türlü tehdide rağmen bölgemizde üstlendiğimiz liderlik misyonundan taviz vermeyeceğiz.

Her bir karışı şehit kanıyla yoğrulmuş vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için can veren bütün şehitlerimiz gibi, son gerçekleşen hain saldırıda da şehit düşen askerlerimize Hazreti Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa temenni ediyorum.

Konyalı şehidimiz Ramazan Emre Ala’nın ailesi ile birlikte bütün şehit ailelerine sabır, milletimize başsağlığı diliyorum.”