KTO TV

KTO Başkanı Selçuk Öztürk Konya TV’de Şehir ve Siyaset programına konuk oldu

KTO Başkanı Selçuk Öztürk Konya TV’de Şehir ve Siyaset programına konuk oldu26 Aralık 2012 Çarşamba 18:08

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya TV’de Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve Zaman Gazetesi Bölge Müdürü Şirin Kabakçı’nın sunduğu Şehir ve Siyaset programına konuk oldu. 2012 Konya Ekonomi Ödülleri törenini değerlendiren Başkan Öztürk, 2013 yılında Konya Ticaret Odası’nın gerçekleştireceği faaliyetler hakkında bilgi verdi.