BASIN ODASI

KTB ve BBP Başkanları'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti

KTB ve BBP Başkanları'ndan Hayırlı Olsun Ziyareti10 Ekim 2013 Perşembe 12:01

Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammed Uğur Kaleli ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Osman Seçkin, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Genel Kurulu’nda yönetim kurulu başkanlığına seçilen KTO Başkanı Selçuk Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BASIN BÜLTENİ

KTB Başkanı Uğur Kaleli “Konya’nın menfaatleri için her zaman işbirliği içerisinde çalıştığımız Konya Ticaret Odası ile KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın yeni döneminde de beraber çalışmaya hazırız. KTO Karatay Üniversitesi, Vakfın yeni yönetimiyle Konya ticareti ve sanayisi için projelere odaklanacaktır. Borsa olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

BBP İl Başkanı Osman Seçkin de beraberinde Alperen Ocakları Konya İl Başkanı Musa Karaçor ile yaptığı ziyarette KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın yeni döneminin hayırlar getirmesini temenni etti. Seçkin, “Konya’nın ülkemiz içinde hak ettiği yere gelebilmesi için Konya Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmaları takdirle izlemekteyiz. KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı da yeni yönetimiyle Konya’ya büyük hizmetlerde bulunacaktır” dedi.

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Adını ve gücünü Konya Ticaret Odası’ndan alan KTO Karatay Üniversitesi’nin Konya’nın 2023 vizyonuna katkı sağlaması için yeni yönetimimizle var gücümüzle çalışacağız. Şehrimiz kurumlarının bizlere destek olması büyük önem taşımaktadır. Hedefimiz KTO Karatay Üniversitesi’ni Türkiye’de en iyi üniversiteler arasına sokacak bir yönetim anlayışı geliştirmektir. Bu konuda Oda yönetimiz de olduğu gibi vakıf yönetimimizde de her kurumumuzla işbirliği içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

ktb-bbp1.JPG