Kredi Garanti Fonu Hakkında

Kredi Garanti Fonu Hakkında18 Nisan 2018 Çarşamba 13:45

Hazine destekli Kredi Garanti Fonu (KGF) 2018 yılı kefalet programı sene başında yürürlüğe girmiştir. 2018 yılı için 55 milyar liralık kefalet kredi kullanımına açılmıştır.

Sayın Üyemiz,

KGF İhracatçı/KOBİ-KOBİ Dışı firmalar için açılan banka limitleri dolmuştur. Bunların yanında, yatırımcılar, kadın ve genç girişimciler ve tarım işletmeleri için de kefalet kredi limitleri oluşturulmuştur. Ancak bu başlıklar altındaki bankalardaki kefalet kredi limitleri tamamıyla kullandırılmamıştır.

Yatırımcılar, kadın ve genç girişimciler ve tarım işletmeleri başlıklarındaki KGF kefalet programından yararlanmak ve detaylı bilgi almak için lütfen ilgili banka şubenize başvurunuz.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.