Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Semineri

Kredi Garanti Fonu Bilgilendirme Semineri19 Ocak 2022 Çarşamba 12:23

Kredi Garanti Fonu (KGF) Bilgilendirme Semineri(Webinar – İnternet Üzerinden)20 Ocak 2022 Perşembe – Saat: 14:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile Kredi Garanti Fonu işbirliğinde, Kredi Garanti Fonu kefalet sisteminin işleyişi, güncel hazine destekli kefalet paketleri ve özkaynak ve yurtdışı kaynaklı destek paketleri anlatılacaktır olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Konuyu bilgilerinize sunarız.

Seminere katılmak için: https://tobb-org.zoom.us/j/96547367690