KOSKİ Peşin Su Satışı

KOSKİ Peşin Su Satışı13 Ocak 2022 Perşembe 11:11

KOSKİ'nin Odamıza göndermiş olduğu yazıda;

KOSKİ Genel Kurulu sıfatıyla Konya Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2021 tarih ve 20 sayılı kararı gereği Kurumumuzca, bir önceki yılın tüketim miktarı kadar alınması ve vadesi içerisinde  ödenmesi kaydıyla peşin su satışı kampanyası yapılacaktır.

Bu kapsamda, 01-31 Ocak 2022 tarihleri arasında talep eden tüm abonelerimize, www.koski.gov.tr web adresimizden başvuru yapmak kaydı ile, 2021 yılı fiyatları üzerinden peşin su satışı yapılacaktır.

Bu itibarla, Kurumumuzca yapılacak peşin su satışları ile abonelerimizin, 01.01.2022 tarihinden itibaren uygulanacak su ve atık su fiyatlarından etkilenmeden, 2021 yılı fiyatlarından su kullanmaya devam ettirebilmelerine imkan sağlayan kampanya düzenlemektedir.

Konuyu bilgilerinize sunarız.