Koronavirüsün Yayılmasını Önlemek Amacıyla Alınan Tedbirlerin Çalışma Hayatı Mevzuatı Kapsamında Değerlendirilmesi ve Çözüm Önerisi04 Nisan 2020 Cumartesi 19:11

Koronavirüsün Yayılmasını Önlemek Amacıyla Alınan Tedbirlerin Çalışma Hayatı Mevzuatı Kapsamında Değerlendirilmesi ve Çözüm Önerisi için tıklayınız.

KTO Karatay Üniversitesi Özel Hukuk Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yalçın BOSTANCI  "Koronavirüsün Yayılmasını Önlemek Amacıyla Alınan Tedbirlerin Çalışma Hayatı Mevzuatı Kapsamında Değerlendirilmesi ve Çözüm Önerisi" konusunda bir çalışma yapmıştır.

İlgili çalışma için tıklayınız.

Bilgileriniz sunulur.