KONYASPOR’A DESTEK OLMAK İÇİN BİR FORMA DA SEN AL!

09 Ağustos 2019 Cuma 15:55

Şehrimizin güzide markası Konyaspor’umuzun 170 TL tutarındaki taraftar formasını üyelerimiz indirimli şekilde 100 TL’ye alabilecektir.

Aşağıda belirtilen Odamız personelini arayıp isim ve iletişim bilgilerinizi vermeniz halinde indirimli formanız Konyaspor’un ilgili birimlerince tarafınıza ulaştırılacaktır.

Forma satın alarak Takımına sahip çıkan üyelerimizin “ticari unvanı”, bu yılın sonuna kadar Odamız web sayfasında ilan edilecektir.

Üyelerimizin bilgilerine saygılarımızla sunarız.

İrtibat:

Banu BARAN, Tel: 2215214