Konya’da Yabancı İstihdamı Konusunda Kamu-Özel Sektör İstişare Toplantısı

Konya’da Yabancı İstihdamı Konusunda Kamu-Özel Sektör İstişare Toplantısı17 Kasım 2017 Cuma 13:15

Konya’da Yabancı İstihdamı Konusunda Kamu-Özel Sektör İstişare Toplantısı 21 Kasım 2017 Salı Günü 09:00 - 15:30 saatleri arasında Konya Ramada Otelde düzenlenecektir.

Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü uzmanları tarafından, Konya'da 21 Kasım 2017 tarihinde özel sektör temsilcileri, sanayi ve ticaret odaları, işveren kuruluşları, sektör temsilcileri, KOBI sahipleri, işletme sahipleri, işveren vekilleri ve Çalışma ve İl Müdürlükleri'ne yönelik "Uluslararası İşgücü Kanunu'nun Uygulanması üzerine Kamu-Özel Sektör İstişaresi" gerçekleştirilecektir.

Bu minvalde, düzenlenecek olan yuvarlak masa toplantısına katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Online başvuru formu için tıklayınız.

Konya’da Yabancı İstihdamı Konusunda Kamu-Özel Sektör İstişare Toplantısı