Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü MERSİS Kullanımı Hakkında

Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü MERSİS Kullanımı Hakkında 01 Haziran 2015 Pazartesi 15:55

Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından MERSİS kullanım videoları hazırlanmıştır.

Bilindiği gibi Konya Ticaret Sicili Müdürlüğü olarak 01.01.2015 tarihinden buyana tüm tescil işlemleri MERSİS üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu nedenle mükelleflerimize MERSİS üzerinden yapacakları işlemlerde izleyecekleri yolu göstermek amacıyla Müdürlüğümüz tarafından MERSİS kullanım videoları hazırlanmıştır. Beş ayrı başlıkta hazırlanmış olan videolar aşağıda belirtilmiştir.

• MERSİS’e Nasıl Üye Olunur?
  • MERSİS’te E-İmza Aktivasyon İşlemi nasıl yapılır?
  • MERSİS Numarası sistem üzerinden nasıl öğrenilir?
  • Yapılan başvurunun  onaylanıp onaylanmadığı MERSİS’ten nasıl kontrol edilir?
  • MERSİS’te herhangi bir değişiklik başvurusu nasıl yapılır?

MERSİS Kullanım videoları için tıklayınız..

NOT: Mersis sisteminin kullanılabilmesi için ilgili firma yetkilisinin E-imza sahibi olması gerekmektedir.