Konya Ticaret Odası Temsilciliği, Konya Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete açıldı.27 Ağustos 2012 Pazartesi 13:42

Konya Ticaret Odası; ilimizin ihracatçı firmalarının ihracatlarının önündeki engelleri kaldırmak ve ihracat işlemlerini hızlandırmak, daha kolay aynı zamanda daha hızlı bir şekilde tamamlamalarını sağlamak için  Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasında temsilcilik açmıştır.

Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü binasının giriş katında faaliyet gösterecek olan temsilcilikte sadece ihracat işlemleri (ihracatta kullanılan belgelerin verilmesi ve onaylanması) yapılacaktır. Geçiş dönemi nedeniyle zaman zaman Odamızla temsilcilik arasındaki sistemde kesintiler olmakta olup, tasdik işlemine gelmeden önce temsilcilikteki görevli personelle lütfen irtibata geçiniz.

Temsilcilik Görevlisi: Osman Yunus DOĞAN
İrtibat Telefon: 2392249