KTO TV

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ün Tarım 2015 Fuarı açılış konuşması

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ün Tarım 2015 Fuarı açılış konuşması 26 Mart 2015 Perşembe 09:46

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilenTarım 2015 Fuarı açılış konuşması

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk'ün, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Konya Ticaret Odası - Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen Konya Tarım 2015 Fuarı'nın açılış töreninde yaptığı konuşması.