BLOG >> KTO RAPORLARI >> GİZEM ERİM

KONYA ÖZELİNDE GİRİŞİM (RİSK) SERMAYESİ

KONYA ÖZELİNDE GİRİŞİM (RİSK) SERMAYESİ01 Kasım 2017 Çarşamba 14:16

21. yüzyılda hem kurulum aşamasındaki işletmelerin hem de genişlemek isteyen işletmelerin risk sermayesi yöntemine başvurma oranları önemli ölçüde artmıştır. Günümüzde her yerde olduğu gibi tüm işletmeler için de bilgi önem kazanmış, bilgiye sahip olan rekabette öne çıkmaya başlamıştır. Ancak; rekabetin yoğun olduğu bu dönemde bilgiye sahip olmak da yetmemekte, bilgiyi en hızlı biçimde işlemek, üretime ve kazanca dönüştürme yeteneği ön plana çıkmaktadır. [Devamı]