BLOG >> KTO RAPORLARI >> AHMET ÇELİK

KONYA KREDİLERİ NEREDE KULLANIYOR?

KONYA KREDİLERİ NEREDE KULLANIYOR?31 Ekim 2017 Salı 15:33

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi 2017 Temmuz verilerine göre;Türkiye’de mevduatı en yüksek 10 il, İstanbul, Ankara, Yurt Dışı, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Konya olarak sıralanmıştır.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi 2017 Temmuz verilerine göre;
Türkiye’de mevduatı en yüksek 10 il, İstanbul, Ankara, Yurt Dışı, İzmir, Bursa, Antalya, Kocaeli, Adana, Mersin ve Konya olarak sıralanmıştır. Türkiye’deki toplam mevduat 1.578 Milyar TL olurken İstanbul 679,33 Milyar TL ile Türkiye’nin %43’lük mevduat ağırlığını elinde tutmaktadır. Konya’nın oranı ise %1,1’dir. [Devamı]