Konya KOBİ Bilgi Pazarı Sunumları

Konya KOBİ Bilgi Pazarı Sunumları28 Kasım 2017 Salı 11:13

24-25 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlediğimiz “Konya KOBİ Bilgi Pazarı” adlı programımızda Bakanlıklardan ve ilgili kurumlardan gelen uzmanların yaptıkları sunumlara ulaşabilirsiniz.

logo-kto-mevka-yatiri.jpg

KONYA KOBİ BİLGİ PAZARI

Devlet desteklerinden faydalanın, doğru bilgiyi uzmanından alın!

Konya Ticaret Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile Konya’daki KOBİ’leri devlet destek ve teşvikleri hakkında bilgilendirmek ve onların bu destek ve teşviklerden yararlanma oranlarını artırmak amacıyla 24-25 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlediğimiz “Konya KOBİ Bilgi Pazarı” adlı programımızda Bakanlıklardan ve ilgili kurumlardan gelen uzmanların yaptıkları sunumlar aşağıda bilginize sunulmuştur.

SUNUMLAR

1. YATIRIM DESTEKLERİ

• Ekonomi Bakanlığı
  • Begüm TÜZÜN - Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
    Yatırım Teşvik Sistemi

• Mevlâna Kalkınma Ajansı (MEVKA)
  • Osman Fatih YALÇIN - Program Yönetim Birimi Uzmanı
    MEVKA Destekleri

2. İŞLETME VE GİRİŞİMCİLİK DESTEKLERİ

3. AR-GE VE YENİLİK DESTEKLERİ

• Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
  • Fadime YILMAZ - Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı
    Kümelenme Destek Programı

• Alihan GÜZELDÜLGER  - Bilim Ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzm.
    Ar-Ge Merkezleri

4. İHRACAT VE TİCARİLEŞTİRME DESTEKLERİ