KONYA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU

TOBB bünyesinde kurulan Kadın Girişimci Kurulu (KAGİK) çerçevesinde her ilde o ilin kadın girişimci kurulu oluşturulması planlanmıştır. Bu bağlamda 2008 yılı Mart Ayında kurulan Konya Kadın Girişimci Kurulu (KAGİK), Konya merkez ve ilçelerde dahil olmak üzere toplam 40 adet üyesiyle çalışmalarına başlamıştır.

Bu kurulun ana amacı; kadın istihdamının nicelik ve niteliğini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmektir. Kurulun koordinasyonu odamızca gerçekleştirilmektedir.

Konya KAGİK, ilimizde girişimci olmak isteyen kadınlara destek olmak amacıyla AB projesi kapsamında kurulan Kadın Girişimciler Masası’nın (KAGİM) da doğrudan destekçisi olmuş ve bu çerçevede ortak olarak çeşitli eğitimler ve seminerler düzenlenmiştir.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ayda bir kez toplanmakta ve kadın girişimcilerin gelişimine fayda sağlayacak seminer ve eğitimler gerçekleştirmektedir.

TOBB Konya İl Kadın Girişimciler Kurulu listesi için lütfen tıklayınız.