BLOG >> KTO RAPORLARI >> MEHMET ÖZÇELİK

KONYA İLİ TIBBİ CİHAZ SEKTÖR RAPORU

KONYA İLİ TIBBİ CİHAZ SEKTÖR RAPORU22 Şubat 2016 Pazartesi 15:04

İçinde bulunduğumuz 21. yüzyıl, küreselde meydana gelen teknolojik gelişmelerle birlikte birçok yeniliği de beraberinde getirmiştir. İnsan hayatının risklerle dolu olduğu günümüz şartlarında, medikal ve tıbbi cihaz sektöründe yaşanan gelişmeler bir yandan insan hayatını kolaylaştırmakta, diğer yandan da bireylerin daha sağlıklı ve uzun yaşamalarına yardımcı olmaya çalışmaktadır.
Sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez bir parçası olan tıbbi cihaz sektörü, aynı zamanda imalat sanayinin teknolojik gelişimi ve ülke inovasyon sistemi açısından da oldukça hayati bir öneme sahiptir.[Devamı]