KONYA-GÜNEY AFRİKA GIDA SEKTÖRÜ İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ

KONYA-GÜNEY AFRİKA GIDA SEKTÖRÜ İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ06 Nisan 2021 Salı 10:01

Konya-Güney Afrika Gıda Sektörü İkili İş Görüşmeleri

Konya Ticaret Odası olarak bugüne kadar düzenlemiş olduğumuz iş adamları heyetleri ve ikili iş görüşmeleri programlarımızı, Covid-19 salgın sonrasında değişen yeni dünya düzeniyle birlikte online gerçekleştirerek siz değerli üyelerimize ve ihracatçılarımıza destek olma misyonuyla yolumuza devam ediyoruz.

Yüklendiğimiz misyon doğrultusunda, Konya sanayisinin ihracat hacmini geliştirmek ve ticaret potansiyelini arttırmak üzere,  Güney Afrika ülkesi için, 27 Mayıs 2021’de  GIDA (hediye şeker, çikolata, kek, bisküvi, makarna, yağ, un, peynir, kuru ceviz, yumurta vb ) sektörüne yönelik “Online İkili İş Görüşmeleri” gerçekleştirilecektir. Görüşmeye katılacak Konyalı iş insanlarının ürünlerine göre ithalatçı firma profili oluşturulacaktır.

Alım heyeti ile birebir iş yapma fırsatı bulacak olan firmalarımızın ikili iş görüşmelerine katılabilmesi için başvuru linkine tıklayıp giriş yapması ve aşağıda yer alan katılım formunu doldurarak m.kirac@kto.org.tr mail adresine göndermesi gerekmektedir. Katılım kontenjanla sınırlı olup başvuru önceliği esas alınacaktır.

Not: İkili iş görüşmelerine başvuru esnasında listofcompany.com da yer alan firma bilgilerinizin (kullanıcı adı-şifre) güncel olması gerekmektedir. Bilgileri güncel olmayan firmalar görüşmelere katılamayacaklardır.

Başvuru için tıklayınız.

Katılımcı Başvuru Formu için tıklayınız.

Detaylı Bilgi için: Müjdat KIRAÇ – 221 52 38

Son Başvuru Tarihi: 25 Mayıs 2021 Salı